Z zasady sarkastyczny.
Nie możesz zalogować się na forum?
Nie mój problem.
Przypominajka nt. publikacji
Czasem w piątki, a czasem w soboty. Zależy jak będzie z czasem i chęciami :pepehide:
Misticat
@oak
:pepehide:
Daj Wydrzastemu premię
Ankieta na najlepszą eeveelucję
Była ankieta w poprzednim zdtp, gdyby ktoś nie pamiętał. Ja zapomniałem, ale sobie przypomniałem. :kraken:
Wyniki są bezwzględne. Sylweon do piachu.
Najlepszy jest Umbereon i Leafeon, można się rozejść, meciarze.
Rework Movesetów
Do it, proszę. Ta zmiana jest tak potrzebna tej grze, żeby ją uporządkować w jakiś sposób. Część balansu sama się zrobi przez tę aktualizację. Walić te curse i fissiury. Żadnych zwrotów, są mistyczne jagody, jak kogoś boli, że pokemon do śmietnika, to polecam ten stalowy :pepehide:. #NieDlaZwrotów #NieDlaDuchowychMeciarzy
Nowa Popsuta Hodowla
Niech tytuł was nie zwiedzie, zmiana jest kozacka, a ngnl niech ogarnie akademię, bo ma tam nie dość, że arsenka, to jeszcze odkleje, która na 75lvlu myśli, że jego wiedza nt. gry jest wystarczająca, aby mieć głos :xD:
Ogłoszenia
Koniec ogłoszeń.>Krzysiu zaginął w akcji. Odwet lodziarzy się zaczął.
>Statystyki nie działąją, odznaka z Aloli zwiększająca szybkość chyba też :pepehide:
>Krach na giełdzie jagodowej - nie jeden chciałby, żeby to nastąpiło, niestety ceny statusów szybują w górę, za wszystko winny jest oszywiście Shins. Kupuje jagody idą do góry, kupił Lune, to akcje spadły o 99%. #WinaShinsa
>Przypomnienie, dla nieświadomych :mrmime:
Pokemony z Aloli nie mogą być sprzedane na Targu kiedy posiadają więcej niż 250 wyszkolonych statystyk lub otrzymały jakiekolwiek jagody od statystyk.
Kącik Coolinarny
Zamawiam dzisiaj tajskie :omnomnomnom:
Wyrok na Zdtp
W związku z tą opinią @Miszczu490, ze smutkiem informuję, że jest to ostatni numer ZDTP.Ja to jednak już nie lubie zdtp
Żegnajcie, funfle.
Planowane aktualizacje
Ethel obecnie pracuje nad:
- (Dwu)Tygodnik #222
- Nerf duchów
- aktualizacja ruchów Pokemonów
- move tutor ??? - @ethelnalen (czy jak się tam nazywasz), proszę się zdecydować
- konsekwentne niszczenie dobrej zabawy
Co jest zaplanowane na dalsze aktualizacje:
- uzupełnienie Kolekcji w grze o brakujące informacje i funkcjonalności
- balans walk pod Ligę
- Farmy Jagód i rework Jagód <- Gdzie to wyjebać? #PreczCenzurze
Pamiętajcie oczywiście, że to są tylko plany. Na pewno sporo się pozmienia i będzie spora obsuwa.
Zapraszamy z szefem na Discord PokeLife! Można przeklinać :pepehide:
viewtopic.php?f=109&t=83950
Pytania i odpowiedzi
Czy roksanka zmieni pracę?
Dowiemy się w następnym odcinku, albo na discordzie. Nie wiem.
Czemu Shins usuwa wiadomości
Bo nie ma honoru, jak to katolik :Pepehide:
Co mówi kodeks honorowy trenera typu o graniu legendy innego typu?
Jeśli legenda typu jest dostępna jest to niehonorowe. Jeśli nie ma dostępnej legendy typu, to jest to dozwolone, choć przyznawane są minusowe punkty za styl. Chyba, że legenda jest wykorzystywana jako meciarski pokemon, wtedy pozostaje sznur i krzesło z jedną nogą.
Kiedy Legendy Unova?
To pytanie jest w sumie potrzebne?
Kiedy amari skończy sie odklejać :pepehide:
Chciałbym wiedzieć :sadpepe:
Kto jutro strolluje mecz?
G2! :lapkiwgore:
Czy Orbit sprzeda Celesteele/Cresselie?
Wątpię :bekaztypa:
___________________________________________________Macie jakieś pytania do ztp?
Jeśli tak to piszcie w komentarzach. Najlepsze pojawią się już w następnym odcinku!
To by było na tyle. Pamiętajcie - łapki, subki i dzwoneczki.
(ponoć w tygodniku jest świąteczny kod promocyjny, ale co ja mogę wiedzieć)
Zapraszam do linków poniżej.