A może by tak wprowadzić dodatkową opcję ukrywania poków na profilu, coś w stylu:
Ukryj pokemony z drużyny w profilu (aktualne)
Ukryj pokemony z drużyny w profilu - pozostaw widoczne tylko dla członków stowarzyszenia (opcja dodatkowa)
Zacieśnia więzi ludzi w stowarzyszeniu oraz daje lepszy ogląd do walk treningowych między graczami z jednego stowarzyszenia.
Nigdy nie mialem pojecia po co ludzie ukrywaja poki. Jedyny sens ma to jesli walczycie o sama topke i ten tydzien tajemnicy zrobi wam roznice ale i to jest naciagane. Ogolnie jestem na tak bo jak wam zalezy to czemu by nie.
ogólnie to jestem za wywaleniem tego, bo przeciez nawet jak ktos chowa pokemony to może schować je do rezerwy i inne mieć zalożone, a w lidze po i tak zaraz wiadomo kto jakie ma, bo mozna porobic screeny - lub wyda się w HW jak trafi z 3k limitem :> można ukrywać do czasu pierwszego użycia gdziekolwiek i tak...
ale dobrze, bo w sumie moje stowko będzie moglo sobie sprawdzac mojego snorlaxa koksa - chociaz juz i tak może, bo nie chowam
ps tez mozecie zobazyc klikajac w podobizne snorlaxa (to ten zieloniarz z brzuchem jasnym)