Drzemka
Moderator: Moderator
Drzemka
Praca|Trening|Zabawa|Opieka|Drzemka
Max 4h
Po każdej godzinie odnawia się 25% wypoczęcia trenera.
Żadnych kosztów rzecz jasna, prócz braku zysków z pracy.
No rany, jak ktoś chce w danym dniu trochę więcej sensownie poklikac, to w czym problem? Zwłaszcza, że teraz wisnie na ewentach pewnie bedą ograniczone i będą zalegać.
Max 4h
Po każdej godzinie odnawia się 25% wypoczęcia trenera.
Żadnych kosztów rzecz jasna, prócz braku zysków z pracy.
No rany, jak ktoś chce w danym dniu trochę więcej sensownie poklikac, to w czym problem? Zwłaszcza, że teraz wisnie na ewentach pewnie bedą ograniczone i będą zalegać.
Re: Drzemka
Jak dla mnie można by rozważyć. Tylko spadek tego wypoczęcia jakiś specyficzny jest. Najpierw każdy pok z 150->100 obniża po jeden procent, potem jakoś 100->97->95->94... a tam później spada to baaaardzo powoli. Unormowałbym to. No i 25% na 1h wydaje się dużo, ale sam nie wiem.
Myślałbym raczej o tym w kategoriach osiągania konkretnych celów, aniżeli zwiększania codziennego zysku. Powiedzmy łapania wielu niskopoziomowych poków danego typu pod odblokowanie achieve'ka albo na przykład w piątek nałapię dużo stworków, ale chciałbym po 17:30 uzupełnić kolekcję na Safari, a niskie wypoczęcie utrudniłoby poważnie złapanie jakiejś "V".
(nie oddałem głosu w ankiecie)
Myślałbym raczej o tym w kategoriach osiągania konkretnych celów, aniżeli zwiększania codziennego zysku. Powiedzmy łapania wielu niskopoziomowych poków danego typu pod odblokowanie achieve'ka albo na przykład w piątek nałapię dużo stworków, ale chciałbym po 17:30 uzupełnić kolekcję na Safari, a niskie wypoczęcie utrudniłoby poważnie złapanie jakiejś "V".
(nie oddałem głosu w ankiecie)
Kiedyś Mamoswine powróci znacznie silniejszy!
Imo przy obecnym działaniu zmęczenia takie ujęcie nie ma sensu. To jakbyś zrobił zabawę, która flatowo zmienia % przywiązania, a nie punkty z których to przywiązanie jest liczone. Ale still - nawet uwzględniając to, ideą zmęczenia jest właśnie to, żebyś nie mógł jednego dnia złapać za dużo poksów na raz. Argumentacja, którą wrzuciłeś jest po prostu absurdalna.
Ludzie! Używajcie znaków przestankowych poprawnie. Przed nimi nie ma przerwy, a po nich jest. Nie na odwrót!
Expie poki do 80 poziomu za PZ lub za Y (zwykłe i shiny), bez ewo przez przedmioty.
Expie poki do 80 poziomu za PZ lub za Y (zwykłe i shiny), bez ewo przez przedmioty.
Sam jesteś absurdalny i nie masz sensu
Takie coś by było najbardziej op aktywnością zwiększającą zarobki około dwukrotnie. Jakby coś takiego weszło, to mogę śmiało powiedzieć, że rzucam jagody i tylko drzemię. Od razu ceny niebieskich napoi idą w górę, ceny jagód też szybują, bo nie ma komu ich zbierać.
Czyli rozwiązany problem dwóch oołacalnych dziczy na pokelife i zbyt wysokich zarobków, które trzeba wydać na jagody. Ale macie rację, też wolę przeklinać na enterze limity w 10minSquido pisze: ↑22 maja 2023, o 16:56Takie coś by było najbardziej op aktywnością zwiększającą zarobki około dwukrotnie. Jakby coś takiego weszło, to mogę śmiało powiedzieć, że rzucam jagody i tylko drzemię. Od razu ceny niebieskich napoi idą w górę, ceny jagód też szybują, bo nie ma komu ich zbierać.
Mi to tam nie przeszkadza, ja nie narzekam na wysokie ceny nne i jagód, bo ani ich nie sprzedaję ani nie kupuję, ale bardzo często słyszę to narzekanie na ceny. Widziałem po prostu jakie spustoszenie na rynku zrobiła poprawka levelballi 2 lata temu, aż do teraz nie może się pozbierać, a ty proponujesz coś co będzie miało 2-3x większy wpływ na rynek xdDojczBoy pisze: ↑22 maja 2023, o 21:00Czyli rozwiązany problem dwóch oołacalnych dziczy na pokelife i zbyt wysokich zarobków, które trzeba wydać na jagody. Ale macie rację, też wolę przeklinać na enterze limity w 10minSquido pisze: ↑22 maja 2023, o 16:56Takie coś by było najbardziej op aktywnością zwiększającą zarobki około dwukrotnie. Jakby coś takiego weszło, to mogę śmiało powiedzieć, że rzucam jagody i tylko drzemię. Od razu ceny niebieskich napoi idą w górę, ceny jagód też szybują, bo nie ma komu ich zbierać.
Z jednej strony niby spoko opcja, ale patrząc na inflację jaka dotknęła pokelife, toja nie wiem czy to znów rynku nie rozjedzie, także nie wiem xd
XD.
Redaktor naczelny ZTP oraz samozwańczy memiarz.
TOP1 trener duchów 8 Sezonu.
Fan 1 Generacji.
Ulubiony pokemon - Lugia.
TOP1 trener duchów 8 Sezonu.
Fan 1 Generacji.
Ulubiony pokemon - Lugia.
Pomysł sam w sobie może.. nie jest zły. Jednak wartości tak totalnie z dupy zaproponowane XD to musi być opłacalne na równi z innymi, a nie 10x ponad nie.