Chodzi mi w tym przypadku o dodatkową zakładkę w rezerwie, po wrzuceniu do której pokemony nie traciły by przywiązania. Można by za PZ kupić dostęp do takiej zakładki np. za 3k PZ 8 slotów w takiej zakładce, a za kolejne 5k PZ następne 8 (wartości przykładowe). Wraz z czasem można by dodawać kolejne poziomy.
Nie wiem jak ciężkie jest to do wykonania z technicznego punktu widzenia, ale biorąc pod uwagę, że jest coraz więcej ludzi którzy mają po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt pokemonów na 100lvl, moim zdaniem uprzyjemniło by to grę.
Najlepszy Kurort Pro Deluxe dla pokemonów
Moderator: Moderator
Najlepszy Kurort Pro Deluxe dla pokemonów
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2022, o 11:15 przez Khael, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Najlepszy Kurort Pro Deluxe dla pokemonów
Propozycja powinna mieć ankiete
Coś jak kurort u Dr. Oaka w anime? 
Za, ofc.

Za, ofc.
Taki kurort obecnie sie nazywa targ, wiec w sumie przydaloby sie takie cos, zwlaszcza na poczki ktorych nie mozna wystawic na targ. Moznaby to moze polaczyc jakos z stowarzyszeniem jako nowy budynek, który by na to pozwalał?
Sam pomysł mi się podoba. Cena i sposób dodania do przedyskutowania.
W sumie jednak sporo poków nie kwalifikuje się na targ: eventy, hala, boxy legendarne i same legendy.
W sumie jednak sporo poków nie kwalifikuje się na targ: eventy, hala, boxy legendarne i same legendy.
Kiedyś Mamoswine powróci znacznie silniejszy!
Bardziej mi chodziło o sam koncept, zarówno wykonanie (pomysł z nowym budynkiem w stowarzyszeniu też całkiem ok) jak i cena (którą podałem przykładowo) są do przedyskutowania.